Community Living in Brooklyn


Happy New Year

Recently I’ve been working with Node, a company that is re-imagining community living, where residents connect, meet and collaborate locally and globally.  Their buildings are comprised of 1, 2 and 3 bedroom apartments that are fully furnished and decorated.  Node works with local architects, interior designers and furniture makers to give their residences a style that reflects the history of the building and its local area.

Here’s a recent shoot from a brand new renovated building at 163 St. Nicholas Ave in Bushwick, Brooklyn.

node-163-St-Nicholas-0088-LowResGround level apartment which leads to a private patio and the community space in the backyard.

node-163-St-Nicholas-0034-LowResCommunity space in the backyard which all the residents of the building share.

node-163-St-Nicholas-0048-LowResAll the kitchens in Node apartments feature SMEG refrigerators

node-163-ST-Nicholas-1189-LowResFacade at 163 St. Nicholas Ave

To learn more about Node visit their web site

You can see more of my work at


A Space Without Art

This beautiful Manhattan interior was designed by architect Joel Sanders for GLSEN a non-profit championing LGBTQ issues in K-12 education.

This shoot presented a frequent problem.  The space is ready to be photographed but the artwork has yet to come in.  Most of the time the easiest thing to do is wait.  That wasn’t an option in this case.

We knew that one wall would have a mural of hands joining, symbolizing GLSEN’s values, and another a collage of LGBTQ pioneers.

Both pieces of art had to be created from scratch after the shoot and applied to the walls at multiple angles in Photoshop.



2 Without Art


To see more of my work go to my web site:

Beautiful Bath and Shower


This beautiful bathroom was shot for Aerial Design Build. While we photographed the entire Manhattan apartment, this was the showpiece for my client.

There were two problems. The first problem was the size of the room. I was only able to get a couple of feet from the shower door which made it impossible to get it all in one frame. To solve this, I made three separate photographs of the bath area. One down the center one on the top and one on the bottom. Those three photographs were then stitched together later in Photoshop. 

The second problem was reflections. Because I was shooting through glass there were distracting reflections everywhere. My polarizer wasn’t doing the job, so every little refection was removed in Photoshop after the shoot.

Needless to say, the client was very happy.

To see more of my work go to my web site.

Black and White

This is another shot made for Toll Brothers.  This  view, overlooking Chelsea, is from the 16th floor of a residential building still under construction.  The client will get the color version of this shot.  The black and white is for me.


To see more of my work go to my web site: